0

Taarttoppers voor B2B

WAAROM EEN TAARTTOPPER?

We zien een stijgende trend in de vraag naar taartoppers* (Google trends, maart 2020). We bieden jouw bij deze de kans op in te spelen op de vraag van je klant. Een taarttopper is in onze ogen een leuke finishing touch van een taart en kan ook eenvoudig een persoonlijk tintje aan de taart geven. Hier hebben wij verschillende opties voor, bijvoorbeeld het laten graveren van je taarttopper met naam en leeftijd of het laserenvan de eigen namen. Ook kan je een volledig op maat gemaakte taarttopper bij ons bestellen helemaal in stijl van jullie thema.

HOE WIJ WERKEN?

In geval van een persoonlijke taarttopper ontwerpen we eerst altijd een voorbeeld en die overleggen we met de klant. Bij akkoord wordt de taarttopper geproduceerd met de lasermachine in Montfoort. Vanaf daar pakken wij het met grote zorg in en sturen wij het naar je op.

gal3

VOOR WELKE GELEGENHEDEN?

Noem maar op, van een gender reveal cake tot verjaardagstaart en van een bruidstaart tot een jubileumtaart. Voor alles hebben we een ontwerp. Speciaal verzoek? Wij maken ook op maat!

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd om jouw taarten ook op te vrolijken met onze taarttoppers? Stuur ons een berichtje, dan sturen we je de B2B folder toe.