0
Meer info

Hoe selecteer ik de juiste foto’s voor mijn fotomuur?

Je hebt bedacht dat je een fotomuur wilt, super! Maar dan begint het lastige gedeelte; welke foto’s kies ik uit? Je moet het natuurlijk zelf doen, maar graag helpen we je hierbij een handje. Tips voor het selecteren van je foto’s:

  1. Zorg dat de foto’s die je gebruikt van voldoende kwaliteit zijn. Tegenwoordig maken we heel veel foto’s met je telefoon. Dit zorgt voor super veel leuke spontane foto’s en de camera’s op de telefoons van tegenwoordig worden steeds beter, dus deze zijn best bruikbaar. Let er wel op dat je de originele foto van je telefoon pakt en niet degene die je via WhatsApp hebt gekregen, want die is heel erg verkleind en niet van voldoende kwaliteit om uit te printen. Als je foto’s vanaf je telefoon mailt naar je email-adres behoudt je dezelfde kwaliteit. Wij controleren de foto’s vooraf ook nog even of de kwaliteit voldoende is. De foto’s met minder pixels zullen we dus gebruiken voor de kleinere cirkels.
  2. Wij houden van variatie, dus een spontane vakantiefoto gecombineerd met een prachtige geposeerde foto. Je kan vervolgens weer eenheid creëren door alle foto’s bijvoorbeeld zwart-wit te maken als je daarvan houdt.
  3. Kies voor de foto die de leukste herinnering bij je naar boven brengt. Sommige foto’s zijn misschien niet per se de mooiste foto van het moment, maar je moet wel gelijk lachen als je eraan terug denkt. Dit soort foto’s horen dan ook zeker thuis op je fotomuur. Zo krijg je steeds een lach op je gezicht als je de muur ziet.

Heel veel succes met uitzoeken! Mocht je er echt niet uitkomen, laat dan iemand anders even meedenken. Dan helpt altijd!

You Might Also Like...