0
Meer info

Hoe vraag ik mijn getuige op een originele manier?

Ja, je bent ten huwelijk gevraagd, jippie! Misschien totaal onverwacht, misschien al jaren op gewacht. En dan mag je aan de slag, met een enorme lijst van dingen; locatie, jurk en niet te vergeten je bruidspersoneel. Je wat? De mensen die jou en je aanstaande helpen op de grote dag en daarom heten ze personeel. Je hebt in ieder geval allebei een getuige nodig en een ceremoniemeester is ook wel aan te raden. Daarnaast kan je nog iemand apart vragen om je vrijgezellen te organiseren, want de ceremoniemeesters hebben het immers al druk genoeg. En wie gaat er mee met het uitzoeken van DE JURK?

Om hier een bijzonder moment van te maken is het leuk om die persoon te verrassen met jouw vraag. Ik ben zelf ook lang op zoek geweest naar iets leuks hiervoor en kwam uiteindelijk uit op een ballon met confetti en daarin de vraag verstopt, die mensen dan lek moesten prikken. Dit was een groot succes en mensen waren oprecht verrast. Wij hadden de vraag op briefjes geschreven en de rest in elkaar geknutseld, maar hoe makkelijk is het kant en klare pakket? Opblazen en gaan! Veel plezier met de voorbereidingen.

Je kan het vraag-pakket hier kopen en ze zijn te krijgen in: Wil je mijn getuige zijn?, Wil je onze ceremoniemeester zijn?, Wil je mijn vrijgezellen organiseren? en Do you say yes to shop the dress?

You Might Also Like...