0

Over ons

Wij zijn Carola van Bemmelen en Marleen Strien en we vinden het leuk om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken. Hieruit is tuttiWOOD ontstaan. We wisten al sinds onze dochters bijna tegelijk zijn geboren dat we onze krachten moesten bundelen en deze webshop is het resultaat. Heb je vragen? We reageren binnen 1 dag.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” – Pippi Langkous

Wat is tuttiWOOD?

Eigenlijk alles wat je met houten plaat en een lasermachine kan maken. Wat maken we dus zoal:

  • Geboortekaartjes of trouwkaarten
  • Onderzetters
  • Decoratie-elementen
  • Taarttoppers

Mocht je speciale verzoekjes hebben, dat kan natuurlijk ook! Laat het ons weten.

Wie zijn wij?

Carola: Samen met Luc en dochter Ieve woon ik in Woerden aan de Singel. Ik word er heel blij van om mooie dingen te maken en daar ook anderen mee te verblijden 😊  Grafisch ontwerpen op de computer, kleding naaien op de naaimachine, taarten bakken in de oven of werkstukjes klussen in het technieklokaal. Dat leer ik de leerlingen op het Minkema College waar ik 3 dagen in de week les geef. Dol op alle zoetigheden & samen eten met vrienden en familie.

Marleen: Ik woon samen met mijn man John en dochter Liselot van 1,5 nu 5 jaar in het prachtige Woerden. Ik ben opgegroeid in Brabant en heb John leren kennen in Delft. Daar had ik ook Carola al tegen kunnen komen, want we deden dezelfde studie. Ik ben sinds 2 jaar fulltime ondernemer van Tutti Creations waar ik me vooral richt op grafisch ontwerpen en websites. In mijn vrije tijd kook ik graag en voor de ultieme ontspanning ga ik naar de sauna.

We hebben elkaar leren kennen bij de Centering Pregnancy groep toen we zwanger waren van onze dochters.

Samenwerking

De vader van Carola is onze steun en toeverlaat op het gebied van laseren. Hij heeft zijn eigen bedrijf waar je voor de mooiste producten terecht kan, ook als je bijvoorbeeld glas of metaal wilt laten laseren. Voor meer info kan je kijken op de site van ABC Service. 

B2B reseller worden?

Wij vinden het leuk om met taartenmakers samen te werken. Meer info vind je op onze B2B pagina.