0

Veelgestelde vragen

Wat voor hout gebruiken jullie?

Al het hout dat we gebruiken is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en heeft een FSC-label.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten per bestelling binnen Nederland zijn € 6,95.

Wat is de levertijd?

De levertijden van de standaard producten bedragen 1 week. De levertijden van onze gepersonaliseerde producten zijn 2 weken. We zullen het natuurlijk zo snel mogelijk voor je proberen te realiseren, maar het moet nog helemaal vanaf een houten plank worden gemaakt.

Kan je iets met spoed versturen?

Heb je het nodig voor een bepaalde datum, bijvoorbeeld omdat je iemand wilt verrassen met een fotomuur, stuur ons dan een berichtje, dan zullen we altijd proberen om het op tijd bij jou thuis te hebben.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Natuurlijk, kom gezellig langs in Woerden of op onze productielocatie in Montfoort!

Gepersonaliseerde producten – Kaarten met houten detail

Kan ik een proefdruk bestellen?

Ja dat kan! Van elk kaartje kan je van ons een proefdruk ontvangen. Als die goed is gekeurd, gaan we hem pas definitief laten drukken.

Kan ik ook een persoonlijke afspraak maken voor een ontwerp?

Natuurlijk, wij vinden het leuk om uw persoonlijke wensen met jullie door te nemen! Neem gerust contact op om een afspraak te maken. 

Kan ik nog wijzigingen doorgeven na het plaatsen van mijn bestelling?

Totdat jullie akkoord hebben gegeven op het definitieve kaartje is er ruimte voor veranderingen. Als de ontwerpen al naar de drukker zijn, kun je helaas niets meer wijzigen.  

Kan tuttiWOOD ook helpen met enveloppen, adressen op sticker, persoonlijke postzegel of een sluitsticker?

Tuurlijk, niets is ons te gek. We adviseren je graag en indien gewenst nemen we op in de offerte. We kunnen u van het begin tot het eind adviseren en in uw eigen stijl maken. U kunt de enveloppen ook alvast van te voren bestellen zodat jullie vast kunnen starten met het schrijven van de adressen. Hebben jullie heel veel kaarten en krijg je een lamme arm van het schrijven? Gebruik adresetiketten, die hoef je alleen nog maar op de envelop te plakken. Wij helpen je er graag mee! Een sticker achterop de envelop, of te wel de sluitsticker is niet alleen super leuk in de stijl van jullie kaart maar ook nog eens heel handig. Het laat alvast een klein voorproefje zien van de kaart maar zorgt ook voor een extra goede sluiting. Ook een postzegel kan geheel naar eigen ontwerp worden gemaakt.

Wat is de minimale afname van de gepersonaliseerde kaarten?

De minimale afname is 25 stuks.

Maken jullie ook kaarten voor andere gelegenheden?

We helpen u graag met kaarten voor alle gelegenheden. Denk aan verjaardagen, jubileums, save the date, babyborrel of zelfs voor begrafenissen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op welk papier worden mijn kaartjes gedrukt?

Voor de papiersoorten zijn er erg veel keuzes, zo veel dat wij zelf ook soms door de bomen het bos niet meer zien. Belangrijkste is wat jullie mooi vinden. Liever strak en glad of juist iets grover en meer structuur? Wij helpen u met deze keuze.